יום שני, 14 במאי 2012

בצל סגול חמוץ-מתוק


 
 סלט בצל שהרוטב שלו פשוט מביא את הבצל לטעמים חדשים ומענגים 
 
 
השילוב של החמוץ והמתוק נותנים לבצל טעם חדש ומעניין..
 
 
ועוד צפיה קטנה...
 
 
הבצלים שוחים להם ברוטב הנהדר..
 
 
בצל סגול חמוץ מתוק
 
החומרים:
3 בצלים סגולים בינוניים
2 כפות חרדל דיז`ון
2 כפות דבש
2 כפות חומץ בן  יין אדום
2 כפות שמן זית
 
 
אופן הכנה:
חותכים כל בצל ל-8 חלקים. מערבבים את החרדל, דבש, חומץ ושמן זית.
מכסים את הבצל במשרה, ואופים בתבנית מכוסה ברדיד אלומיניום
למשך 50 דקות בחום גבוה של 200 מעלות מורידים את הכיסוי ואופים
עוד 20 דקות למעט השחמה והתאדות הרוטב.
 
 
בתיאבון ולהנאה מושלמת, מצויין כתוספת לכל ארוחה 


 
המתכון באדיבות דב לוסקי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה