רטבים, ממרחים ותבלין


רוטב צ'ימיצ'ורי

רוטב פיקנטי מהמטבח הארגנטינאי המתאים בעיקר לבשר צלוי. ההשפעה האיטלקית על המטבח הארגנטינאי ניכרת כאן: כשמשלבים ברוטב גם בזיליקום הצ'ימיצ'ורי נקרא "באנייט". 1/2 צרור פטרוזיליה

גווקאמולי לקטנטנים

מטבל אבוקדו מהיר הכנה שילדים אוהבים. אם מכינים למבוגרים, מוסיפים לממרח כמה טיפות טבסקו או כפית חרדל דיז'ון. 1 אבוקדו בינוני בשל, קלוף וחתוך לקוביות 2 עגבניות שרי או 1/3

רוטב פסטו

רוטב מהמטבח האיטלקי, שאפשר להכין גם על בסיס עשבי תיבול שונים ולתבל בהתאם. 1 צרור עלי בזיליקום, ללא גבעולים 2 שיני שום 1/4 כוס שמן זית 1/4 כוס אגוזי מלך או

הצג הכל